LOVE STORY: ПОЛИ И ЖУЛИЕН

Били сме на много сватби, но тази със сигурност ще остави траен отпечатък в сърцата ни! Студеният декемврийски ден изобщо не помрачи настроението на нашите младоженци – Полина и Жулиен, които се забавляваха искрено в най-важния им ден като семейство! Екипът ни в състав Петко Момчилов и Михаил Врабчев се докосна до тяхната истинска любов и чисти сърца. Поли и Жулиен направиха нещо, което за първи път срещаме в нашата дългогодишна практика. Те загърбиха сватбения си ден, лишиха се от голяма част от времето си за фотосесия и вместо това предпочетоха да споделят своята радост с техен болен приятел като посетиха дома му, за да внесат щастлив лъч в неговите скучни дни. Поли, Жулиен, изказваме огромна благодарност, че се доверихте на нашия екип и споделихте вашия празник с нас!

 

 

 

 

ПОСЛЕДНО ОТ СВАТБЕНА ФОТОГРАФИЯ

LOVE STORY: НЕЛИ И САШО
    Когато Нели се свърза с мен и ме помоли да ѝ снимам сватбата, честно казано леко се попритесних, Read more.
ИВЕЛИНА&ДОНЧО – СВАТБЕНАТА ИСТОРИЯ НА ФАРМАЦКА
Когато Ивелина пристигна при мен с молба да ѝ направя снимка за дипломата ѝ от Медицински университет – Варна, специалност Read more.
ПРЕКРАСНИТЕ ПЕТРОНИЯ И ИВАЙЛО
Представям Ви Петрония и Ивайло, които избраха комплекс Топола Скай за тяхната сватбена приказка. Едно изключително весело събитие с много Read more.

Още сватбени истории…