МОМИНСКО ПАРТИ НА СНЕЖИНА: НАШЕСТВИЕТО НА МАРИИТЕ

На ветровития втори юни 2018 година пристъпвах от крак на крак на Морска гара – Варна в очакване на бъдещата младоженка Снежина и нейните шаферки. Фотосесията беше организирана от нейната кума Галина и всъщност Снежи до последно не трябваше да знае за какво е поканена на разходка. Когато обаче вместо очакваните 3-4 шаферки в района започнаха да прииждат момичета, облечени в сини дънки и розови (ъъъ не точно, но мъжка му работа – нещо средно между розово и оранжево) тениски, леекинко се притесних. А бъдещата булка, по традиция беше облечена с бяла лузка и къси розови (наистина розови) панталонки. Но общо взето само с няколко реплики успях да вляза в ритъма на тези 12 бойни моми, които бяха пристигнали във Варна специално за тридневен гастрол, подобаващо да изпратят тяхната Снежина по пътя на семейния живот. Фотосесията започна, продължи и свърши по един и същи начин – с много веселие и емоция. С една забележка. Тъй като доброто ми възпитание изискваше по някое време все да се запозная с момичетата, те набързо ми казаха имената си. Е, не ги запомних. Но пък реши да ги наричам с кодовото име Мария. Насладете се на тези прекрасни Марии и тяхната булка – Снежина!

 

 
 

 

 

 

ПОСЛЕДНО ОТ СВАТБЕНА ФОТОГРАФИЯ

ПРЕКРАСНИТЕ ПЕТРОНИЯ И ИВАЙЛО
FacebookPinterestTwitterLinkedin Представям Ви Петрония и Ивайло, които избраха комплекс Топола Скай за тяхната сватбена приказка. Едно изключително весело събитие с Прочети повече.
ПРЕДСВАТБЕНО: ПЕТРОНИЯ+ИВАЙЛО
FacebookPinterestTwitterLinkedinПредсватбената фотосесия на момичето с уникално име Петрония и нейния избранник Ивайло продължи над 3 часа, които буквално не усетих Прочети повече.
СВАТБЕНАТА ПРИКАЗКА НА СИЯНА И ПАВЕЛ
FacebookPinterestTwitterLinkedinСподелям с вас снимките от един разкошен сватбен ден, една истинска приказка за любов, изпълнена с безкрайна емоция! Сияна и Прочети повече.

Още сватбени истории…