PREWEDDING: ПОЛИ И ЖУЛИЕН

В края на 2016 г. реших, че към стандартния сватбен пакет трябва да върви задължително и предсватбена фотосесия, разбира се, когато е възможно да се направи. Причината, естествено, беше, че за да станат хубави снимки по време на сватбата двойките имат нужда от малко тренировка – да се опознаят с фотографа взаимно, да се разчупят ледовете. Първи от новата услуга се възползваха Полина и Жулиен. За фотосесията те си избраха датата 13 ноември, който се оказа един изключително студен и ветровит ден. Суровите условия съвсем не ми попречиха да пресъздам в снимки тяхната огромна любов и привързаност. Фотосесията продължи над 2 часа, но те нито за миг не се отегчиха, а напротив доброто им настроение ме зареждаше постоянно с нови идеи и положителна емоция.

 

 

 

ПОСЛЕДНО ОТ СВАТБЕНА ФОТОГРАФИЯ

ИВЕЛИНА&ДОНЧО – СВАТБЕНАТА ИСТОРИЯ НА ФАРМАЦКА
FacebookPinterestTwitterLinkedinКогато Ивелина пристигна при мен с молба да ѝ направя снимка за дипломата ѝ от Медицински университет – Варна, специалност Прочети повече.
ПРЕКРАСНИТЕ ПЕТРОНИЯ И ИВАЙЛО
FacebookPinterestTwitterLinkedin Представям Ви Петрония и Ивайло, които избраха комплекс Топола Скай за тяхната сватбена приказка. Едно изключително весело събитие с Прочети повече.
ПРЕДСВАТБЕНО: ПЕТРОНИЯ+ИВАЙЛО
FacebookPinterestTwitterLinkedinПредсватбената фотосесия на момичето с уникално име Петрония и нейния избранник Ивайло продължи над 3 часа, които буквално не усетих Прочети повече.

Още сватбени истории…