PREWEDDING: ДЕСИ И ТОДОР

Когато Деси се свърза с мен и ме попита дали съм свободен за тяхната дата, аз много се зарадвах, тъй като бях препоръчан като сватбен фотограф от доволен клиент. И след уточняване на всички детайли, решихме, че предсватбената фотосесия ще бъде няколко дни преди тържеството. За локация Деси избра The Bay на Св. Св. Констан и Елена, като трябваше да съчетаем сесията с разходка до Mirage Sands в Кранево, където щеше да е сватбата. Снимките на The Bay минаха весело и гладко, след което се натоварихме на автомобила на брата на Тодор и продължихме за Кранево. Тъй като колата беше доста пълна в краката на Деси, която се возеше на предна седалка имаше доста стъклена почерпка. След уреждането на детайлите по сватбата в Кранево, направихме отново кратка фотосесия на плажа. И въпреки, че вече беше станало доста тъмно се получаха изпълнени с емоция и весели снимки.

 

 

 

 

ПОСЛЕДНО ОТ СВАТБЕНА ФОТОГРАФИЯ

LOVE STORY: НЕЛИ И САШО
    Когато Нели се свърза с мен и ме помоли да ѝ снимам сватбата, честно казано леко се попритесних, Read more.
ИВЕЛИНА&ДОНЧО – СВАТБЕНАТА ИСТОРИЯ НА ФАРМАЦКА
Когато Ивелина пристигна при мен с молба да ѝ направя снимка за дипломата ѝ от Медицински университет – Варна, специалност Read more.
ПРЕКРАСНИТЕ ПЕТРОНИЯ И ИВАЙЛО
Представям Ви Петрония и Ивайло, които избраха комплекс Топола Скай за тяхната сватбена приказка. Едно изключително весело събитие с много Read more.

Още сватбени истории…