LOVE STORY: ПОЛИ И ЖУЛИЕН

Били сме на много сватби, но тази със сигурност ще остави траен отпечатък в сърцата ни! Студеният декемврийски ден изобщо не помрачи настроението на нашите младоженци – Полина и Жулиен, които се забавляваха искрено в най-важния им ден като семейство! Екипът ни в състав Петко Момчилов и Михаил Врабчев се докосна до тяхната истинска любов и чисти сърца. Поли и Жулиен направиха нещо, което за първи път срещаме в нашата дългогодишна практика. Те загърбиха сватбения си ден, лишиха се от голяма част от времето си за фотосесия и вместо това предпочетоха да споделят своята радост с техен болен приятел като посетиха дома му, за да внесат щастлив лъч в неговите скучни дни. Поли, Жулиен, изказваме огромна благодарност, че се доверихте на нашия екип и споделихте вашия празник с нас!

 

 

 

 

ПОСЛЕДНО ОТ СВАТБЕНА ФОТОГРАФИЯ

ПРЕКРАСНИТЕ ПЕТРОНИЯ И ИВАЙЛО
FacebookPinterestTwitterLinkedin Представям Ви Петрония и Ивайло, които избраха комплекс Топола Скай за тяхната сватбена приказка. Едно изключително весело събитие с Прочети повече.
ПРЕДСВАТБЕНО: ПЕТРОНИЯ+ИВАЙЛО
FacebookPinterestTwitterLinkedinПредсватбената фотосесия на момичето с уникално име Петрония и нейния избранник Ивайло продължи над 3 часа, които буквално не усетих Прочети повече.
СВАТБЕНАТА ПРИКАЗКА НА СИЯНА И ПАВЕЛ
FacebookPinterestTwitterLinkedinСподелям с вас снимките от един разкошен сватбен ден, една истинска приказка за любов, изпълнена с безкрайна емоция! Сияна и Прочети повече.

Още сватбени истории…