ФОТОЕСЕТА И РЕПОРТАЖИ

Здравейте в страницата, озаглавена

„ФОТОЕСЕТА И РЕПОРТАЖИ“.

Много дълго се чудех какво наименование да използвам. Дълго време тя се казваше само „фотоесета“, но реших, че по подходящо е да добавя и думита „репортажи“. Причината беше, че „фотоесе“ не е сред най-разпространените. Самият жанр има доста особености. Накратко, фотоесето е задълбочен разказ, съставен от фотографии, който описва дадена история, случка, човек и т. н. Характерно за фотоесето е, че

снимките предизвикват чувства и емоции у зрителя

и задълбочено разказват историята. И тъй като много от публикациите в тази страница излизат от точните рамки за фотоесе, тъй като имат събитиен характер или не са толкова изчерпателни, реших а добавя към заглавието и „репортажи“
А като цяло идеята ми

като фотограф от Варна

е тук да Ви запозная с това, което най-много обичам. А именно да правя репортажи и то предимно за хора или случки. Публикациите тук нямат претенции да бъдат някаква новина, нито да конкурират новинарски сайтове или фотографски такива.

Репортажите са правени изцяло за мое собствено удовлетворение.

И не само. Снимането на коренно различи и противоположни неща ми помагат трупам опит и да не изпадам в „коловоз“.

 

 

ЛЕВСКИ СКОК
FacebookPinterestTwitterLinkedin       Няма българин, който като чуе името на Васил Левски да не трепва нещо в него. Левски Прочети повече.
ПЕТКО ЛЬО, КАПИТАНИНЕ
FacebookPinterestTwitterLinkedin            Петко льо, командирине… Така започва песента, посветена на един от най-великите, а защо и Прочети повече.
КАТО РИБИТЕ: ЖИВОТ ВЪВ ВОДАТА
FacebookPinterestTwitterLinkedinДа си фотограф във Варна със сигурност означава поне едно нещо – басейн „Приморски“. През 20- годишната ми практика на Прочети повече.
РЕПОРТАЖ: ВЗРИВ УБИ ДВАМА В БЛОК 302 НА КВ. ВЛАДИСЛАВ ВАРНЕНЧИК
FacebookPinterestTwitterLinkedinДвама души загинаха, а 18 бяха евакуирани от от блок 302 във варненския кв. Владислав Варненчики след взрив, който избухна Прочети повече.
NIKON Z 50 В РЕАЛНИЯ СВЯТ – NIKON Z 50 IN THE REAL WORLD
FacebookPinterestTwitterLinkedinЗдравейте! Това е ревю на Никон З 50 – най-новия член в безогледалния свят на японската марка. В РЕВЮТО СПОДЕЛЯМ Прочети повече.
МЪЖКО ЦАРСТВО
FacebookPinterestTwitterLinkedinКато фотограф, който се е специализирал в репортажната фотография и разказването на истории имам привилегията да попадам на места, в Прочети повече.