СВАТБЕНИ ИСТОРИИ


 

 

 

Добре дошли в портфолиото ми за сватбена фотография!

 

Здравейте, за да се запознаете със стила ми на работа позволете ми да Ви развед из страницата ми. Оттук надолу ще видите галерии с от от мои сватбени снимки. Знам, че времето е скъпо, но все пак ще Ви помоля да отделите някоколко минути, за да ги разгледате.

 

Сватбена фотография: за мен най-важни са хората

 

Да, хората на сватбата са най-важни. Разбира се по време на сватба всичко се върти около любовта на двама души, но има и още много неща. Вярно е, любовта е навсякъде, но ако трябва да го перифразирам, аз бих казал – моментите са навсякъде. Затова смятам, че мое основно задължение е

 

да улавям тези моменти, а не да ги създавам.

 

Това, към което се стремя е когато клиентите ми разглеждат снимките си е да си спомнят техните моменти по време на сватбата, а не времето прекарано с фотографа.

Стилът, който използвам, е документален и репортажен, като основната ми задача е най-вече да запечатам непренудени моменти. Това не означава, че младоженцитя няма да имат художествена фотосесия, снимки с гостите и снимки на детайлите, като пръстени, украса, автомобил и т.н.

И не забравяйте да разгледате и другите категории, за да придобиете по-пълна представа за моята работа!

 
 

 

ПРЕКРАСНИТЕ ПЕТРОНИЯ И ИВАЙЛО
FacebookPinterestTwitterLinkedin Представям Ви Петрония и Ивайло, които избраха комплекс Топола Скай за тяхната сватбена приказка. Едно изключително весело събитие с Прочети повече.
ПРЕДСВАТБЕНО: ПЕТРОНИЯ+ИВАЙЛО
Facebook Pinterest Twitter Linkedin Предсватбената фотосесия на момичето с уникално име Петрония и нейния избранник Ивайло продължи над 3 часа, Прочети повече.
СВАТБЕНАТА ПРИКАЗКА НА СИЯНА И ПАВЕЛ
Facebook Pinterest Twitter Linkedin Споделям с вас снимките от един разкошен сватбен ден, една истинска приказка за любов, изпълнена с Прочети повече.
МОМИНСКО ПАРТИ НА СНЕЖИНА: НАШЕСТВИЕТО НА МАРИИТЕ
Facebook Pinterest Twitter Linkedin На ветровития втори юни 2018 година пристъпвах от крак на крак на Морска гара – Варна Прочети повече.
ЛЮБОВ И ТРАДИЦИЯ: СИЯНА И ПАВЕЛ
Facebook Pinterest Twitter Linkedin Когато разлеждате предсватбената фотосесия на тази великолепна двойка – Сияна и Павел, неминуемо ще ви направи Прочети повече.
THEY FOUND THE LOVE: ДЕСИСЛАВА И ТОДОР
Facebook Pinterest Twitter Linkedin Сватбата на Десислава и Тодор Паланкови винаги ще я свързвам с песента на Ed Sheeran „Think Прочети повече.