СВАТБЕНИ ИСТОРИИ

Здравейте! Тук може да разгледат част от сватбите, на които младоженците са се доверили да разкажа тяхната незабравима история. Идеята е да придобиете представа за начина и подхода, които използвам по време на моята работа.

Това, към което се стремя е когато клиентите ми разглеждат снимките си е да си спомнят техните моменти по време на сватбата, а не времето прекарано с фотографа. Аз искам да запаметя техните емоции и да разкажа тяхната история. Стилът, който използвам, е документален и репортажен, като целта ми е най-вече да уловя непренудени моменти. Това не означава, че младоженцитя няма да иматхудожествена фотосесия, снимки с гостите и снимки на детайлите, като пръстени, украса, автомобил и т.н.

И не забравяйте да разгледате и другите категории, за да придобиете по-пълна представа за моята работа!

 

ПРЕДСВАТБЕНО: ПЕТРОНИЯ+ИВАЙЛО
FacebookPinterestTwitterLinkedinПредсватбената фотосесия на момичето с уникално име Петрония и нейния избранник Ивайло продължи над 3 часа, които буквално не усетих Прочети повече.
СВАТБЕНАТА ПРИКАЗКА НА СИЯНА И ПАВЕЛ
FacebookPinterestTwitterLinkedinСподелям с вас снимките от един разкошен сватбен ден, една истинска приказка за любов, изпълнена с безкрайна емоция! Сияна и Прочети повече.
МОМИНСКО ПАРТИ НА СНЕЖИНА: НАШЕСТВИЕТО НА МАРИИТЕ
FacebookPinterestTwitterLinkedinНа ветровития втори юни 2018 година пристъпвах от крак на крак на Морска гара – Варна в очакване на бъдещата Прочети повече.
ЛЮБОВ И ТРАДИЦИЯ: СИЯНА И ПАВЕЛ
FacebookPinterestTwitterLinkedin Когато разлеждате предсватбената фотосесия на тази великолепна двойка – Сияна и Павел, неминуемо ще ви направи впечатлине една от Прочети повече.
THEY FOUND THE LOVE: ДЕСИСЛАВА И ТОДОР
FacebookPinterestTwitterLinkedinСватбата на Десислава и Тодор Паланкови винаги ще я свързвам с песента на Ed Sheeran „Think Out Loud“, която признавам Прочети повече.
ПОЧУВСТВАЙТЕ ЕМОЦИЯТА И ЛЮБОВТА: ДОБИ&САШО
FacebookPinterestTwitterLinkedin Александър и Добринка избраха за локация на своя сватбен ден хотел Тюленово, намиращ се на брега на едноименното крайморско Прочети повече.