СВАТБЕНА ФОТОГРАФИЯ

 

Здравейте! Може би повечето от Вас веднага ще се насочат към тази страница, за да потърсят ценова информация за нашите услуги. Е малко ще Ви разочаровам. За мен нимането на което и да е събитие, било то сватба, кръщене, абитуриентски бал и каквото и друго да е за мен не е търговска дейност, а творчество. Така че аз предпочитам вместо да определям парична стойност на това, което правя да го оценявам в живи спомени, емоции и чувства. Именно поради тази причина не се притеснявайте да се свържете с мен. След като се запозная с Вашата идея за сватба и вашите виждания, аз ще Ви изготвя индивидуален пакет, съобразен специално  с Вашите изисквания. А за да съм напълно концентриран и креативен за събитието, аз не поемам повече от 2 ангажимента на месец.

И ако трябва да навлизам в конкретика, нашият ОСНОВЕН ПАКЕТ за отразяване на сватбено тържество включва следното:

1. Предсватбена фотосесия – отнема около 2-4 часа, без ограничение на броя на готовите снимки.

2. Пълно репортажно отразяване на сватбения ден, включително и художествена фотосесия на избрано от младоженците място в деня на сватбата. Като готов продукт получавате линк към готовите снимки (JPG-формат, в повечето случаи между 900-1500 броя) в два размера – един за печат и един за споделяна в социални мрежи. Снимките се обработват базово за контраст, яркост, острота и бял баланс. Някои от тях се обръщат в черно-бяло. Ретуш правя на портрети в по-едър план. Издаването на снимките обикновено става в рамките на 14 календарни дни, освен ако предварително не сме се уговорили друго.

3. Сватбен фотофилм с подбрани снимки от сватбата на фона на любима ваша песен с продължителност 2-5 минути.

4. Продължителност на пакета – до 10 астрономически часа, след изтичането на които се дължи овъртайм

5. Получавате около 50-на снимки до 1-2 дни след деня на сватбата. Възможно е да получите снимки (директен JPG от фотоапарата) и още в деня на сватбата, стига да има достатъчно време

6. Двустранно подписан договор

ДОПЪЛНИТЕЛНО може:

7. Да работя с още един фотограф, който работи заедно с мен през цялото време или частично. Така получавате втора гледна точка, почти два пъти повече уловени емоции, допълнителни снимки на гостите.

8. Да ви изработя ДВД диск с картинка и обложка и/или луксозна флаш памет, на която да бъдат записани снимките.

9. Лична уеб базирана галерия, защитена с парола

10. Снимките в суров формат

11. Следсватбена фотосесия

12. Снимки от въздуха

13.  И други

С мен може да се свържете на тел. О87 89 24 157 и О88 51 40 263, на имейл petkomomchilov @ gmail.com

А за да добиете представа за моя подход при снимане на сватбени тържества, моля посетете секция Сватбени истории.