ЛЕДЕНИ ЕМОЦИИ: НА ГОСТИ НА ЛЕДЕНАТА ПЪРЗАЛКА

Повод за посещението ми на Ледената пързалка на спортния комплекс в Младост беше провелото се наскоро „Зимно предизвикателство“, което има за цел популяризиране на зимните спортове и по-конкретно фигурното пързаляне и хокея на лед. По този повод аз видях чудесна възможност да направя кратък репортаж в типичния за мен стил, като идеята ми беше да уловя възможно най-много различни емоции.
А като цяло снимането на това място си е истинско предизвикателство, защото мястото е така конструирано, че който и да е фотограф е максимално затруднен – от една страна има строго фиксирана гледна точка, тъй като цялата пързалка е опасна от надрани плексигласови парапети, високи около 3 метра, с изключение на мястото, от което се влиза. От друга страна осветлението не е никак добро и почти всяка луминисцента лампа свети със своя собствена цветна температура.
Разбира се, когато човек влага любов в работата си и иска всичко да стане както трябва тези изброени дребни „кахъри“ не би трябвало да са някаква кой знае каква пречка. Много от снимките оставих черно-бели, имено заради проблемите с осветлението. Наложи се да стъпна и малко на леда с обувки (като във всеки един момент, в който правих това очаквах шумно порицание) с цел малко па-различна гледна точка. Ами, да не губим повече време в празни приказки, мисля че снимките си заслужават да бъдат разгледани.

 

 

 

ПОСЛЕДНО ОТ ФОТОЕСЕТА

ИСТИНСКИ ЕМОДЖИТА
FacebookPinterestTwitterLinkedinКогато колегата от в. Черно море Пламен Гутинов ми показа снимките на тези кръгли изкуствени камъни, нарисувани като емоджита в Прочети повече.
АМБЕЛИНО: ФОТОПИС ИЗ АСЕНОВГРАД
Facebook Pinterest Twitter Linkedin За разлика от другите ми репортажи на тази страница, този изцяло има един доста по-личен характер Прочети повече.
MISSION ABORA
Facebook Pinterest Twitter Linkedin   Построяването на лодката за Мисия Абора IV несъмнено за мен като фотограф във Варна е Прочети повече.
Още фотоесета…