ЛЕДЕНИ ЕМОЦИИ: НА ГОСТИ НА ЛЕДЕНАТА ПЪРЗАЛКА

Повод за посещението ми на Ледената пързалка на спортния комплекс в Младост беше провелото се наскоро „Зимно предизвикателство“, което има за цел популяризиране на зимните спортове и по-конкретно фигурното пързаляне и хокея на лед. По този повод аз видях чудесна възможност да направя кратък репортаж в типичния за мен стил, като идеята ми беше да уловя възможно най-много различни емоции.
А като цяло снимането на това място си е истинско предизвикателство, защото мястото е така конструирано, че който и да е фотограф е максимално затруднен – от една страна има строго фиксирана гледна точка, тъй като цялата пързалка е опасна от надрани плексигласови парапети, високи около 3 метра, с изключение на мястото, от което се влиза. От друга страна осветлението не е никак добро и почти всяка луминисцента лампа свети със своя собствена цветна температура.
Разбира се, когато човек влага любов в работата си и иска всичко да стане както трябва тези изброени дребни „кахъри“ не би трябвало да са някаква кой знае каква пречка. Много от снимките оставих черно-бели, имено заради проблемите с осветлението. Наложи се да стъпна и малко на леда с обувки (като във всеки един момент, в който правих това очаквах шумно порицание) с цел малко па-различна гледна точка. Ами, да не губим повече време в празни приказки, мисля че снимките си заслужават да бъдат разгледани.

 

 

 

ПОСЛЕДНО ОТ ФОТОЕСЕТА

Nikon Z6 срещу скейтборда
FacebookPinterestTwitterLinkedin       На 14 април 2019 имах възможността в продължение на няколко часа да тествам новата безогледална система Прочети повече.
ТОДОРОВДЕН: КОНСКИ ВЕЛИКДЕН В СТАРО ОРЯХОВО
Facebook Pinterest Twitter Linkedin Като фотограф от Варна ми е трудно да повярвам, че толкова време отлагах, за да направя Прочети повече.
ЛЕДЕНИ ЕМОЦИИ: НА ГОСТИ НА ЛЕДЕНАТА ПЪРЗАЛКА
Facebook Pinterest Twitter Linkedin Повод за посещението ми на Ледената пързалка на спортния комплекс в Младост беше провелото се наскоро Прочети повече.
Още фотоесета…