АБИТУРИЕНТСКИ БАЛ

В очите на родителите, в очите на зрелостниците и на тези, които гледат от страни това събитие изглежда различно. За родителите вчерашното дете се превъща във възрастен човек, за зрелостникът – това най-вече е края на „даскалото“ и повод за купон, докато за страничните наблюдатели – това е парад на суетата. Точно тези усещания аз се стремя да уловя в моите снимки, за да станат те въздайстващи и когато са разглеждани години след това да навяват спомени и спомени…

 

ЖАНИ – НЕЖНОСТ, КРАСОТА И СЕКСАПИЛ
FacebookPinterestTwitterLinkedin            Дъжд, порой, красота, нежност и сексапил – с тези няколко думички може да се Прочети повече.
ДЪЖД НА БАЛА НА НИКОЛА
FacebookPinterestTwitterLinkedinДа бъдеш фотограф във Варна е доста трудно, тъй като това може би е една от най-разпространените професии. Затова съм Прочети повече.
МЪЖКО МОМИЧЕ: ГАБРИЕЛА ДЕЯНОВА
FacebookPinterestTwitterLinkedinМъжко момиче. Винаги тази дума ще ми идва наум, когато се сещам за Габриела. Защо ли? Защото докато се подготвяше Прочети повече.
СИМОНА СИГИНОВА
FacebookPinterestTwitterLinkedinСимона Сигинова избра морския бряг край Каварна за фотосесията си преди своя абитуриентски бал.       Прочети повече.
МИША ЙОРДАНОВА
FacebookPinterestTwitterLinkedin Прочети повече.
ДЕСИСЛАВА ВИДЕНОВА
FacebookPinterestTwitterLinkedin Прочети повече.